Tickets


Ticketverkoop leerlingen
Een ticket geeft recht op deelname aan alle workshops, incl. t-shirt en evt. koord.
 Ook ben je vrij om je eigen rooster te maken n.a.v. het programma, indien je niet het gehele weekend aanwezig kunt zijn. We hopen dat jullie begrijpen dat het niet de bedoeling is om op zondagmiddag alleen je koord in ontvangst te komen nemen, maar dat je zoveel mogelijk van het programma profiteert en meedoet. Als je echt niet kunt, neem dan even contact met ons op.
Alle leerlingen kunnen meedoen met het evenement, ook degenen die pas net begonnen zijn. Deze leerlingen kunnen alle workshops volgen en in één weekend heel veel leren en indrukken opdoen.
Tickets dienen z.s.m. gekocht te worden via dit bestelformulier, in ieder geval vóór 27 mei! Dit geldt tevens als inschrijving. De tarieven kun je ook op het bestelformulier vinden, de betaling kan via iDEAL of creditcard worden gedaan. Zo’n evenement is een grote organisatie en voor ons is het noodzakelijk om van te voren te weten wie er komt i.v.m. het bestellen van de t-shirts, het verven van de koorden etc.

Ticketverkoop publiek
Al het publiek vanaf 13 jaar (dus ouders, andere familie, vrienden, kennissen e.d.) heeft een entreeticket nodig voor de show en graduatie uitreiking op zondag 26 juni. De tickets kosten Euro 5,- per stuk (kinderen t/m 12 jaar gratis). Je kunt ze meebestellen met een leerlingenticket, maar je kunt ze hier ook apart bestellen. We hopen dat jullie zoveel mogelijk mensen uitnodigen!
Het evenement wordt buiten gehouden, neem een kleed of klapstoeltje mee om gezellig te kunnen zitten.
Ouders en andere belangstellenden die dit weekend ook op andere momenten willen kijken bij de workshops zijn van harte welkom, vrije entree. Doe ook vooral mee met de gratis workshops die speciaal voor ouders en andere belangstellenden worden georganiseerd.

 
%d bloggers liken dit: